Bluebridge Ostend Science Park

Jonas Van Dosselaer |

Wie aan Bluebridge denkt, zal snel de link leggen met het Ostend Science Park, een ontmoetingsplaats voor innovatieve bedrijven die toekomstgerichte, duurzame oplossingen willen uitwerken. Door ondernemers uit de blauwe economie samen te brengen, wil Bluebridge hen de kans bieden om elkaar te versterken. De toegangspoort tot het blauwe economische speelveld als het ware. “Bluebridge is het hoofdkwartier van Ostend Science Park, een wetenschapspark dat volledig is toegewijd aan de blauwe economie”, zo start Noémie Wouters, CEO bij Bluebridge. “Op de site huisvesten wij innovatieve bedrijven om hen in contact te brengen met grote instellingen zoals de Universiteit van Gent. Een ontmoetingsplaats dus voor ondernemers, wetenschappers en beleidsmakers.”

Er bestaat geen twijfel over dat Noémie Wouters tevreden terugblikt op een geslaagde samenwerking met MEET HET.

We gebruiken de digital twin voor onze eigen dienstverlening, als marketingtool en voor interne communicatie.

“MEET HET reikte ons proactief de hand om een 3D-model te maken van ons gebouw. Ik ben hier oprecht heel dankbaar voor, want hierdoor kunnen we dit gebruiken voor onze eigen dienstverlening, als marketingtool en voor interne communicatie.”

Het samenwerkingscontract tussen MEET HET en Bluebridge loopt in eerste instantie slechts voor één jaar, maar een samenwerking op langere termijn klinkt bij Noémie als muziek in de oren. “Het is een innovatief bedrijf met een zeer diverse dienstverlening. Er zijn mogelijkheden om dat ook te ontsluiten in ons ecosysteem, wat uiteraard voor ons een grote meerwaarde betekent. Het is een groeiend bedrijf met een bewonderenswaardig groeitraject. Wij, uit naam van Bluebridge, staan daar zeker achter, starten met een idee en zo een onderneming uit de grond stampen die winst genereert, chapeau.”

Meer info over een digital twin?
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.