Collect

Veldwerk en sensoren

360° foto's

Sensordata

3D scans

IoT

Bij MEET HET onderscheiden we vier stappen die leiden tot een digital twin: collect, model, connect en think. Niet alle vier die stappen zijn steeds nodig, want afhankelijk van de use case kan elke stap een eindpunt zijn en een nuttige digital twin opleveren. Voor elke stap hebben we ook een hele waaier aan mogelijkheden om de digital twin te visualiseren en er interactie mee te maken, waaronder ook virtual en augmented reality toepassingen.

NavVis M6 Mapping Trolley

NavVis VLX Mapping Harness

Bij MEET HET hebben we een hele range aan 3D-scanners, camera’s en sensoren om de werkelijkheid in beeld te brengen. Ons arsenaal werd uitgebreid met de indoor mobile mapping systemen van NavVis, om allerlei soorten ruimtes en gebouwen binnen op te meten. Zowel de NavVis M6 als de VLX hebben laserscanners én camera’s aan boord, zodat we perfect puntenwolken en 360° foto’s kunnen nemen. Het verschil met statische scanners - die vanop een vaste plaats scannen - is dat we met de mobiele scanners eenvoudig kunnen rondlopen. Het scannen verloopt bijgevolg veel sneller én tevens continu, waardoor we zeer kwaliteitsvolle scans bekomen met heel nuttige informatie.

De NavVis M6 trolley is eenvoudig vooruit te sturen, waardoor we heel snel grote ruimtes kunnen scannen. Denk maar aan fabriekshallen, evenementenruimtes of kantoorgebouwen. Om moeilijk bereikbare plaatsen of trappen te doen, beschikken we over de draagbare NavVis VLX. Enorm wendbaar en een perfecte aanvulling op de M6. Het is bovendien heel eenvoudig om data van deze systemen te combineren met data van statische scanners. Alles is mogelijk.

Meer info over een digital twin?
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.